Persondatapolitik

Pontechs persondatapolitik

Fortrolighedspolitik

1. Omfatter

1.1 Følgende beskriver, hvordan Pontech (i det følgende benævnt virksomheden/vi/os) behandler personlige data.

1.2 Din integritet er vigtig for os. Det er derfor vigtigt for os at beskytte dine personlige data og sikre, at vores behandling af dem finder sted på en korrekt og lovlig måde. Den er baseret på den nuværende databeskyttelsesforordning (GDPR) og præciserer, hvordan vi arbejder for at beskytte dine rettigheder og dit privatliv.

1.3 I denne politik forklarer vi, hvilke typer personlige data vi kan behandle, og til hvilket formål vi behandler dem, og hvilke valg og rettigheder du har i forhold til dem.

1.4 Politikken vedrører behandling af personoplysninger, som virksomheden er ansvarlig for. Dette betyder, at vi er ansvarlige for håndteringen og behandlingen af dine personoplysninger. Det betyder også, at du skal kontakte os med spørgsmål eller kommentarer, eller hvis du vil udøve nogen af de rettigheder, du har i forhold til vores håndtering af dine personlige data.

1.5 Disse bestemmelser vedrørende vores håndtering af personoplysninger anvendes, når vi behandler personoplysninger, der er indsamlet fra dig.

2. Personlige data behandlets

Vores udgangspunkt er ikke at behandle flere personlige data, end vi har brug for, og vi stræber altid efter at bruge de mindst fortrolighedsfølsomme data. Normalt indsamler vi ikke følsomme personoplysninger, medmindre der er juridiske grunde hertil i f.eks. Rekruttering eller ansættelse. Vi behandler primært dine personoplysninger for at opfylde vores forpligtelser i overensstemmelse med aftaler, kontrakter og love og til at udføre kunde- og markedsanalyser.

Hvis du som kontaktperson i et firma, der køber tjenester af os eller er en leverandør til os, kan vi håndtere følgende personlige oplysninger, der kan tilskrives dig:

(a) navn
(b) e-mail adresse
(c) telefonnummer
(d) adresse
(e) kundenummer / leverandørnummer
(f) oplysninger om din arbejdsgiver og din professionelle stilling

3. Formålet med behandlingen og juridiske grunde

3.1 Med hensyn til dig som kontaktperson for en virksomhedskunde eller leverandør til virksomheden behandler vi dine personoplysninger i punkt 2 ovenfor med det formål at administrere vores kunde- og leverandørforhold, levere vareservices og markedsføre vores varer og tjenester. Behandlingen finder sted på baggrund af vores legitime interesse i at strømline vores operationer og vores kontakt med kunder og leverandører samt markedsføring. I situationer hvor Virksomheden sælger varer eller tjenester til en virksomhed, hvor du er kontaktperson, finder behandlingen sted på det grundlag, at det er nødvendigt for os at være i stand til at opfylde vores aftale med dig.

3.2 Med hensyn til kontaktpersoner hos erhvervskunder og leverandører behandler vi dine personoplysninger i punkt 2 til statistik, kundeundersøgelser og analyse af salg/projekter. Behandlingen finder sted på baggrund af vores legitime interesse i at være i stand til at følge op, analysere og sikre kvaliteten af salg/projekter.

4. Opbevaring af personoplysninger

4.1 Med hensyn til dig som kontaktperson hos en kunde eller leverandør, gemmer vi dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen.

Opbevaring af dine oplysninger gemmes, så længe vi på baggrund af din professionelle rolle vurderer at du kan være en potentiel kunde hos os. Personlige oplysninger, der er nødvendige for, at vi kan sende markedsføring til dig, gemmes, indtil du modsætter dig markedsføringen.

4.2 Vi behandler altid dine personoplysninger i det omfang og i den tid, vi er forpligtet til det ved lov. Eksempler på dette er personoplysninger, der er nødvendige for at behandle for at sikre korrekt bogføring. Disse oplysninger gemmes i syv år efter at regnskabshændelsen har fundet sted. I tilfælde hvor personoplysningerne ikke er knyttet til gældende lovgivning og aftaler, reviderer vi vores registre en gang hvert andet år for at rydde forældede personoplysninger.

4.3 Hvis du ansøger om en ledig stilling hos os, gemmer og håndterer vi oplysningerne til rekrutteringsformål for at kunne kontakte dig. Hvis du accepterer fremtidige rekrutteringsmuligheder, kan vi også gemme oplysningerne op til 12 måneder efter vores sidste kontakt for muligvis at kontakte dig til en senere opfølgning. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage i perioden.

4.4 I det omfang dine personlige data ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet med behandlingen, eller hvis behandlingen af en anden grund ikke længere er tilladt, bliver oplysningerne anonymiseret eller slettet.

5. Modtager

5.1 Vi kan videregive dine personlige oplysninger til vores personoplysningsassistenter, for eksempel virksomheder, der arbejder med it- og cloudtjenester. I sådanne tilfælde er der indgået en aftale om personlig dateassistent, der sikrer, at dine personlige data kun behandles i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

5.2 Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til myndighederne, hvis det er nødvendigt.

5.3 Vi distribuerer ikke dine oplysninger til tredjeparter.

6. Sikkerhed

6.1 Vi har udviklet rutiner og arbejdsmetoder, så dine personlige data kan håndteres på en sikker måde. Vores udgangspunkt er, at kun medarbejdere og andre mennesker i organisationen, der har brug for de personlige data for at udføre deres opgaver, skal have adgang til dem.

6.2 Vores sikkerhedssystemer er udviklet med dit privatliv i fokus og beskytter i meget høj grad mod indtrængen, ødelæggelse og andre ændringer, der kan udgøre en risiko for dit privatliv. Vi har gode rutiner for it-sikkerhed for at sikre, at dine personlige data behandles sikkert.

7. Rettigheder

7.1 Du har ret til at modtage bekræftelse af, om vi behandler personoplysninger vedrørende dig, og i så fald har adgang til disse personoplysninger og også oplysninger om personoplysningerne og vores håndtering af dem.

7.2 Du har ret til at få rettet forkerte personlige data vedrørende dig uden unødig forsinkelse. Du har også ret til at supplere ufuldstændige personoplysninger i visse tilfælde under hensyntagen til formålet med behandlingen.

7.3 Du har ret til at få slettet dine personlige data af os under visse omstændigheder, for eksempel hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, eller hvis personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt.

7.4 Du har ret til at kræve, at vi i visse tilfælde begrænser behandlingen af dine personoplysninger. For eksempel, hvis du bestrider nøjagtigheden af de personlige data, kan du kræve, at vi begrænser behandlingen af dataene i den tid, det tager os at kontrollere, om dataene er korrekte.

7.5 Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, der finder sted på baggrund af vores legitime interesse. Hvis dette sker, skal vi demonstrere tvingende legitime grunde, der opvejer dine interesser, rettigheder og friheder for at fortsætte behandlingen.

7.6 Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger i det omfang, behandlingen sker til direkte markedsføring. I tilfælde af en sådan indsigelse behandler vi ikke længere dine personlige data til dette formål.

7.7 Du har ret til under visse omstændigheder at få de personoplysninger, som du har givet os, og som vedrører dig i et elektronisk format der er alment tilgængeligt. Du har ret til at overføre sådanne oplysninger til en anden personoplysningsansvarlig (dataportabilitet).

7.8 Hvis du har synspunkter på vores behandling af dine personlige data, er du velkommen til at kontakte os (se “Kontakt”). Du har også ret til at indgive klager over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet. Bemærk dog, at der kan være begrænsninger ved lov og andre regler, der påvirker dine rettigheder ovenfor.

8. Indsamling af information og sporing

Du kan besøge vores hjemmeside uden at efterlade personlige oplysninger. Vi bruger Google Analytics, Hotjar og cookies til at forbedre vores service, brugervenlighed og til at analysere, hvordan hjemmesiden bruges. Bortset fra den omtrentlige placering (IP-adresse) er de indsamlede oplysninger for det meste anonyme trafikdata såsom browseroplysninger, enhed og sprog.

For at sikre, at vores websted fungerer godt og for at forbedre navigationen, bruger vi eller vores tjenesteudbydere cookies (små tekstfiler, der er gemt på brugerens computer) og web-beacons (elektroniske billeder, der gør det muligt for vores websteder at tælle antallet af besøgende, der har besøgt en bestemt side og for at få adgang til visse cookies) for at indsamle samlede data. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Hvis du ikke tillader cookies, kan du vælge at ændre indstillinger i din browser. (Läs mer ”Cookies policy”)

9. Tilføjelser og ændringerr

Vi foretager muligvis tilføjelser eller ændringer af denne persondatapolitik. Hvis vi gør det, offentliggør vi den opdaterede politik med et nyt revideringsnummer.

10. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om vores persondatapolitik eller ønsker at opdatere, rette eller slette oplysninger, vi har om dig, er du velkommen til at kontakte os.

Flere oplysninger om regler for behandling af personoplysninger kan findes på det svenske datainspektorat: www.datainspektionen.se

Kontakt os
Kontakt os

Stockholm

08-403 05 900

Göteborg

031-361 40 30

Malmö

040-645 33 70